• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 20 of 47
Act for Society Center
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Akademi Foundation
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Qeverisja e mirë, Shëndeti
Tirana
CERCI- Edukimi Komunitar për të Drejta, Kulture...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Vlore
CESVI COOPERAZIONE E SVILUPPO - ONLUS
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Mjedisi, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Permet
DUA ALBANIA
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Tirana
Edukim për të Ardhmen
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Vlore
Fondacioni Gjirokastra
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi
Gjirokaster
Fondacioni Rruga me Pisha
Arte / Kulture, Media
Tirana
Fondacioni Shqiptar për Zhvillimin e Kapacitete...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut
Tirana
Guide Kombëtare Turizmi
Arte / Kulture
Tirana
Help Hilfe Zur Selbsthilfe E.V - Dega në Shqipëri
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Shëndeti
Tirana
Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA)
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Të drejtat e njeriut
Tirana
Instituti i Migracionit, Zhvillimit dhe Integrimit
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Bashkim profesionistësh, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Tirana
Internationational Police Association - IPA Sek...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Bashkim profesionistësh, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Tirana
Kisha Nxënësit e Jezusit - Tiranë - Disciples o...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale
Tirana
Leadership Development Association Balkan
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Qeverisja e mirë
Tirana
Martin & Mirash Ivanaj Foundation Institute
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Tirana
Me Komunitetin për Ndryshim
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Zgjedhjet
Vlore
New Impact Association
Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Pogradec
Nucleus Albania
Arte / Kulture, Të drejtat e njeriut
Tirana