• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Agjencia Joniane e Mjedisit, Medias, Informacionit (AJMMI)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Publiku, Minoritetet, Të rinjtë, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Shkelqim Hajno
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2007
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Sarandë, Rajoni Jugperëndimor i Shqipërisë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Mjedisi / Media
MISIONI:

Studime, trainime, botime në fushën e medias dhe mjedisit.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Kërkim / Studim
Address