• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

AKS (ART-KULTURË-SPORT)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Publiku, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Haxhi Balliu
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1998
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Dy bashkite, Librazhd e Prrenjas si dhe 9 komunat e ketij rrethi,me nje popullsi prej 83 mije banore.
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arti kultura dhe mjedisi ne aspektin kulturor
MISIONI:

Zhvillimi i shoqerise civile,nepermjet artit dhe kultures.

Address