• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Ambasada Pink/LGBT Pro Shqipëri

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët,Biznesi, Gratë, ,Publiku, Minoritetet, Komuniteti LGBT, Të moshuarit, Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Amarildo Fecanji
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2010
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, Durrës, Elbasan, Vlorë, Korçë, Shkodër
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Te drejtat e njeriut
MISIONI:

Synon të bëjë të mundur që në shoqërinë shqiptare
në zhvillim, pozicioni, të drejtat dhe nevojat e komunitetit të lezbikeve, gejve, biseksualëve, transeksualëve (LGBT) dhe personave ende të paqartë për orientimin e tyre seksual (Questioning) të respektohen plotësisht dhe që nevojat dhe shqetësimet e tyre të adresohen në mënyrën e duhur.

Address