• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Balkan Youth Link Albania

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët ,Gratë, Publiku, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Erald Ismaili
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2001
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim,Kërkim / Studim
MISIONI:

Misioni i saj është të mbështesë fuqimisht zhvillimin e një shoqërie civile aktive, mirëqeverisjen dhe sundimin e ligjit, dhe të përmirësojë udhëheqjen e të rinjve në nivel lokal dhe rajonal. Vizioni i saj është të bëjë një ndryshim pozitiv në mirëqeverisjen dhe sundimin e ligjit duke promovuar liderë të rinj të kualifikuar.

Address