• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

FAVA - FONDACIONI PER ARTET PAMORE SHQIPTARE/FOUNDATION FOR ALBANIAN VISUAL ART

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë"Publiku, Minoritetet, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Pamela Griffin
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2004
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arti / Kultura
MISIONI:

Fondacioni mbështet ruajtjen e koleksionit të përhershëm të Galerisë Kombëtare në Tiranë ndërkohe që kontribuon në mbështetjen dinamike të komunitetit artistik. FAVA përpiqet të zgjeroje hapësirat e mirëkuptimin ndërkombëtar dhe tolerancës përmes shkëmbimeve kulturore.

Address