• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Fondacioni Arsimor Shqiptar (FASH)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Publiku, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Nensi Dragoti
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2011
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Këshillim karriere dhe shërbim punësimi
MISIONI:

Misioni yne është të jemi në shërbim të vlerave humane thelbësore nëpërmjet prodhimit, shpërndarjes dhe kontributit me njohuri në nivel ndërkombëtar; rritja e individëve me ndjeshmëri sociale, të mirëkualifikuar, produktivë, profesionalë dhe të përgjegjshëm, me shpirt të orientuar drejt ruajtjes dhe zhvillimit të vlerave universale njerëzore, si dhe të gatshëm të kontribuojnë në kuadër të përmirësimit të cilësisë së jetës së shoqërisë bazuar në nevojat e saj.

Address