• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Fondacioni Firdeus

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Gratë, Publiku, Minoritetet, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të moshuarit, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Elvis Naçi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2016
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Filantropi dhe reduktim i varfërisë
MISIONI:

Fondacioni Firdeus mbështetet në besimin , se me ndihmë të Zotit dhe përkushtim të çdo njeriu mund të bëhen vepra të mira për të siguruar një jetë me dinjitet dhe humanizëm për cdo njeri. Për të përmbushur këtë mission. Fondacioni Firdeus punon për të angazhuar energjitë, mirësine dhe kontributin e cdo shqiptari në ndihmë të atyre që janë më të pamundur e të pashpresë për të siguruar daljen nga varfëria ekstreme, përmirësimin e kushteve shëndetsore, aksesin në arsim dhe punësim.

Address