• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Fondacioni për Qeverisjen Vendore (FLAG)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Gratë, "Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Alba Dakoli Wilson MSc
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2003
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Demokracia
MISIONI:

Të inkurajojmë arritjen e standardeve më të përparuara në qeverisjen e decentralizuar dhe demokratike.

Shërbime sociale

  • Shërbim Ligjor

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi
  • Trainim profesional, Kërkim
  • Studim, Lehtësim procesesh

 

Address