• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Fondacioni TABITA

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Fëmijët, Gratë, Publiku, Minoritetet, Të moshuarit, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Edison Rezhda
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2003
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Korçë
MISIONI:

Përmirësojmë jetën social ekonomike të njerëzve në nevojë nëpërmjet ofrimit të programeve edukuese, rehabilituese, dhe zhvilluese drejt një të ardhme të sigurt.

Address