• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Fëmijët, Gratë, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Prof. Dr. Fatmir Memaj
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1999
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arsimi dhe Edukimi
MISIONI:

ASET përfaqëson një alternative për të prezantuar eksperiencën e tij në cështjet që lidhen me nxitjen e përmirësimit të mekanizmit social ekonomik në përgjithësi, duke u shtrirë në mënyrë të vetëdijëshme në nivele të ndryshme të shoqërisë në këtë proces.

Address