• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

GLOBAL OPORTUNITIES ALBANIA (GOA)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Biznesi, Gratë, Publiku, Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Joniada Hito
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2010
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
MISIONI:

Global Opportunities Albania (GO Albania) është një organizatë jo qeveritare e cila ka për qëllim të arrijë progres social dhe ekonomik në Shqipëri nëpërmjet metodave të ndryshme në lidhje me sipërmarrjen dhe të menduarit si sipërmarrës. GO Albania është e vendosur të luftoj varfërinë duke bërë biznes të mirë.

Address