• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Grupi i Veprimit Lokal Dibra Turistike

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Biznesi, Gratë"Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Zenulla Mehmeti
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2014
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Komunat Maqellare, Melan, Tomin, Kastriot, Fushe-Çidhen, Sllove dhe Kala e Dodës si dhe Bashkia Peshkopi
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arti / Kultura
MISIONI:

GLV kontribuon në zhvillimin e turizmit të integruar në komunitetin e vargmalit Deshat-Korab e të tjerë nëpërmjet zbatimit të programeve për rritjen e kapaciteteve dhe promovimin e vlerave turistike të rajonit të Dibrës dhe zonave ndërkufitare.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional

Address