• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Instituti AGENDA

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Gentian Elezi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2006
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Kërkim / Studim
MISIONI:

Misioni i Institutit Agenda eshte te forcoj dhe te promovoje vlerat demokratike gjate procesit te debatit, analizes dhe implementimin e politikave publike ne vend, te cilet do te drejtojne Shqiperine drejt integrimit Evropian. Synimi i Instituti Agenda do te jete te beje procesin e politik-berjes me pak te politizuar, duke i ofruar politik-beresve informacion kyc bazuar ne studime dhe kerkime profesionale dhe indipentente.

Address