• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

INTBAU-Albania [The International Network of Traditional Building, Architecture and Urbanism]

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Publiku, Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Spiro Semi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2015
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Kërkim / Studim
MISIONI:

INTBAU – Albania i themeluar një vitin 2015, është një organizatë e llojit think-tank në mbështetjen e ndërtesave tradicionale, ruajtjen e karakterit lokal dhe dizajnit te përmiresuar dhe të qëndrueshëm të zhvillimit urban. INTBAU – Albania synon krijimin e një rrjeti aktiv të individëve dhe institucioneve që mbrojnë, ruajnë, dizajnojnë, studiojnë ose promovojnë ndërtesat tradicionale, arkitekturën dhe urbanizmin.

Address