• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Këshilli i Organizatave të Punëdhënësve të Shqipërisë (KOPSH)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Ismail Varoshi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2000
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arsimi dhe Edukimi
MISIONI:

KOPSH eshte nje konfederate me anatare federata kombetare perfaqesuese te punedhenesve shqiptar.
Disa nga federatat e KOPSH jane krijuar menjehere pas renies se diktatures komuniste duke qene organizatat e para perfaqesuese te punedhenesve shqipar.

Shërbime sociale

  • Shërbim Ligjor
Address