• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Klubi Ekologjik Shqiptar, Krujë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Publiku
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Roland Daja
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1992
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Krujë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Shërbim Ligjor
MISIONI:

Të zhvillojë strategji për mbrojtjen e mjedisit nëpërmjet ndërhyrjeve të mundshme dhe aktiviteteve të ndërgjegjësimit.

Address