• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Komuniteti Emanuel Shqipëri

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)"Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Besa Roshi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1998
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Çështjet sociale
MISIONI:

Ti përgjigjemi problemeve të ndryshme sociale si droga, alkooli, handikapi i lehte, minorenëve të braktisur, nëpërmjet shërbimeve të mikpritjes dhe ndihmës së vete-promovimit, duke mbështetur, promovuar, koordinuar dhe drejtuar çdo nisme të mundshme.

Shërbime sociale

  • Qendër ditore “Qëndër rezidenciale”
  • Terapi dhe këshillim psikologjik

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Address