• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Kuka në ndihmë të jetimëve dhe të vobektëve të Shqipërisë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Të moshuarit
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Hysni Kuka
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1997
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Çështje sociale
MISIONI:

Të siguroje shërbim të përkujdesjes shoqërore rezidenciale dhe ditore në përfitim të grupeve në nevojë.

Fusha e sherbimeve qe ofron organizata juaj

  • Kërkim / Studim

Sherbime sociale

  • Qëndër ditore”Qëndër rezidenciale
Address