• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Lidhja Kulturore Folklorike "Skëndërbeu", Krujë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Publiku
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Mehmet Llubani
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1993
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Rajoni Krujë
MISIONI:

Ruajtja e vlerave dhe traditave kulturore të rajonit të Krujës.

Address