• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Martin & Mirash Ivanaj Foundation Institute

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, të rinjtë, të rriturit, gratë, të moshuarit.
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Drita Ivanaj
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1996
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Inovacion, Trajnim, Kërkim, Zhvillim i Aftësive.
MISIONI:

Të nxisë dhe të çojë përpara interesat publike në kulturën dhe arsimin shqiptar brenda dhe jashtë vendit; të inkurajojë dhe shpërndajë njohuri mbi traditat shqiptare intelektuale, juridike dhe shkencore; të kultivojë ide të reja inovative dhe sipërmarrëse duke i kthyer në projekte domethënëse dhe partneritete të suksesshme; të mbështesë edukimin e popullit shqiptar duke dokumentuar historinë e tij heroike dhe propaganduar dijen për përparimin e Shqipërisë në botën e lirë..

Qendër kulturore ditore

Address