• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Miqësi e Bashkëpunim me Europën

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Publiku
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Gjon Nikolli
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2001
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arti / kultura
MISIONI:

Ndërgjegjësim dhe sensibilizimin e komunitetit mbi kriteret e BE-së, mbrojtjen e të drejtave të njeriut, afrimin e miqësisë dhe të bashkëpunimit me të gjitha vendet e Evropës në interes të vendit tonë kjo në fusha të ndryshme si arsimi, kultura, historia, infrastruktura, turizmi etj.

Sherbime sociale

  • Qëndër ditore

Fusha e sherbimeve që ofron organizata juaj

Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti, Këshillim karriere dhe shërbim punësimi

Address