• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra për Integrim dhe Zhvillim

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Gratë, Publiku, Minoritetet, Komuniteti LGBT, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Ilza Duli
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2010
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Korçë, Pogradec, Devoll, Erseke
MISIONI:

Zhvillimi dhe integrimi i zonave rurale me fokus zhvillimin e habitatit.

Address