• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra për Kërkim dhe Zhvillim

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Biznesi, Gratë, Publiku, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Mirlinda Rusi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2001
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim, Kërkim / Studim, Lehtësim procesesh,
MISIONI:

Misioni ynë është të jemi lider kryesor në Shqipëri për ofrimin e studimeve cilësore të bazuara në praktikat më të mira dhe kërkimet shkencore në fushat si, Planifikime Rajonale, Studime Ekonomike, Analiza Socio Politike dhe Menaxhimin e Burimeve.

Address