• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra Rajonale "Syri i Medias së Re"

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Lindita Luzo
FORMA E ORGANIZIMIT:
Fondacion
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2007
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Qarku Gjirokastër, Rrethet Sarandë dhe Delvinë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Qeverisja e mire
MISIONI:

Monitorimi i të gjithë faktorëve zhvillues ekonomik, politik, kulturor dhe social në nivel lokal dhe rajonal; Koordinimi, përshtatja dhe menaxhimin e programeve dhe projekteve që ofrojnë gjithëpërfshirës në fusha të ndryshme.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim, Kurse kualifikimi
  • Trainim profesional,
  • Kërkim / Studim
Address