• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata e Pensionistëve, Krujë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Të moshuarit
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Hysen Derveni
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1998
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Krujë
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Çështjet sociale
MISIONI:

Ndihme dhe mbështetje anëtareve të shoqatës

Shërbime sociale

  • Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Lehtësim procesesh

 

Address