• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata Egnatia

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Publiku, Minoritetet, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të moshuarit, Të rinjtë, Administrata qendrore, Administrata vendore
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Agim Blloshmi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1999
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Rrethi i Librazhdit,Qarku Elbasan dhe bashkepunimi rajonal
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim, Kurse kualifikimi / Trainim profesional, Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti, Këshillim karriere dhe shërbim punësimi
MISIONI:

Sebashku ne integrimin Europian, per lirine dhe demokracine e popujve.

Qëndër ditore

Address