• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata Internacionale për Solidaritetin (SHIS)

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Gratë, Minoritetet, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Roberta Profka
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1998
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, Vlorë, Berat, Lushnje, Lezhë, Laç, Shkodër, Malësi e Madhe, Pukë
MISIONI:

Misioni i SHIS është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zhvillimit të edukimit.

Address