• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata Kombëtare e Paraplegjikëve-Tetraplegjikëve "Shpresë dhe Dashuri"

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Ndrek Ismajli
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2003
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
MISIONI:

Shoqata është krijuar për të ndjekur këto qëllime:
• Mbrojtjen e interesave të sëmurëve paraplegjike-tetraplegjike
• Integrimin dhe afirmimin në shoqëri të personalitetit të anëtareve të saj që kanë aftësi të kufizuar.

Shërbime sociale

  • Qëndër ditore”Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Lehtësim procesesh
Address