• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata maqedonase "Ilinden"-Dega Gollobordë

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Minoritetet
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Ylli Halilaj
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2012
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Bashkia Bulqizë, Bashkia Librazhd, Bashkia Dibër
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Minoriteti
MISIONI:

Mbrojtjen e identitetin etnik, kulturor dhe fetar të minoritetit kombëtar Maqedonas në zonën e Gollobordës

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

  • Trainim

Sherbime Sociale

  • Shërbim Ligjor
Address