• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata Ndihmoni Jeten - "Help the Life" Association

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Anëtarët, Fëmijët, Gratë, Personat me nevoja të veçnta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Afërdita Seiti
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1998
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Shëndeti / Shërbime Sociale
MISIONI:

Mbrojtja e të drejtave, rritja e kapaciteteve, ndryshimi i statusit social dhe ekonomik të personave me aftësi të kufizuara mendore e fizike edhe familjeve të tyre, me qëllim integrimin e plotë në shoqëri.

Address