• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Vizion i ri 2016 (New Vision 2016)

Informations
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Armando Bala
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2012
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Vullnetarizmi, Aktivizmi i të rinjve, Edukimi
MISIONI:

New Vision ka si mision promovimin e punes vullnetare ne rang lokal dhe kombetar ,mbeshtetjen e iniciativave rinore dhe nxitjen e gjitheperfshirjes dhe pjesemarrjes se te rinjve ne problematikat qe i shqetesojne.

Address