• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Youth for Society

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Publiku, Minoritetet, Të rinjtë
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2007
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë
MISIONI:

Youth4Society është një organizatë vullnetare, jofitimprurëse, joqeveritare, jo-politike e cila synon të nxisë pjesëmarrjen e të rinjve në shoqërinë civile, për të sjellë ndryshime sociale, zhvillim dhe përmirësim të vendit tonë, duke përdorur mjete dhe programe të ndryshme. Të gjitha aktivitetet janë të përqendruara në tema të ndryshme në fushën e të rinjve.

Address