• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Zëri i Fëmijëve na Thërret

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Gratë, Minoritetet, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Z. Shega Murati
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2000
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Tiranë, mbarë Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Arsimi, kultura, edukimi dhe ceshtja sociale
MISIONI:

Shoqata “Zeri i Femijeve na Therret” eshte e regjistruar ne gjykaten e Tiranes me Nr. 2356 ne Prill te 2000 dhe NIPT me Nr. K81608453A. Shoqata ZFTH ka si mision edukimin e femijeve ne partneritet me shkollen, familjen dhe shoqerine. Nje nga prioritetet kryesore ne strategjine e shoqates eshte mbrojtja e te drejtave te grave dhe femijeve ne kend veshtrimin Gender.

Address