• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 3 of 3
Dibra Turistike
Mjedisi, Qeverisja e mirë
Diber
GLV Integrimi
Çështjet sociale, Të drejtat e njeriut
Diber
Shoqata maqedonase "Ilinden"-Dega Gollobordë
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Diber