• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

CSOs DIRECTORY

Showing 1 - 6 of 6
Fondacioni Gjirokastra
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi
Gjirokaster
Qendra Kulturore Mediatike Antigone
Arsimi dhe Edukimi, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Qeverisja e mirë
Gjirokaster
Qendra Rajonale "Syri i Medias së Re"
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Media, Mjedisi, Qeverisja e mirë, Të drejtat e njeriut
Gjirokaster
Qendra Shqiptare për Trashegiminë Kulturen dhe ...
Arte / Kulture, Çështjet sociale, Mjedisi, Të drejtat e njeriut
Gjirokaster
Shoqata "Multifunksionale për Kulture, Edukim d...
Arsimi dhe Edukimi, Arte / Kulture, Çështjet sociale, Drejtësia dhe ligji, Media, Të drejtat e njeriut
Gjirokaster
Visit Gjirokastra
Arte / Kulture
Gjirokaster