• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

Lajme

FORUM RAJONAL “Ndikimi i COVID-19 në ekonomi, me fokus të veçantë në ekonominë sociale”

Më 28 shkurt 2022, Macedonian Center for International Cooperation (MCIC) me lehtësimin e Qendrave Burimore për OShC në Ballkan, organizoi...
Read More

Thirrje e një grupimi të organizatave shqiptare të shoqërisë civile

Tiranë, më 25 Shkurt 2022 Njoftim për shtyp THIRRJE E NJË GRUPIMI TË ORGANIZATAVE SHQIPTARE TË SHOQËRISË CIVILE Një grupim...
Read More

FORUM RAJONAL “Ndikimi i COVID-19 në ekonomi, me fokus të veçantë në ekonominë sociale”

FTESË PËR PJESËMARRJE FORUM RAJONAL “Ndikimi i COVID-19 në ekonomi, me fokus të veçantë në ekonominë sociale”   Partnerët Shqipëri...
Read More

Konsultim me organizatat e shoqërisë civile për fushat prioritare të Thirrjeve për propozime të vitit 2022!

Konsultim me organizatat e shoqërisë civile për fushat prioritare të Thirrjeve për propozime të vitit 2022 ! - Programi për Shoqërinë...
Read More

Rimbursimi i TVSH-së për OJF-të, më në fund bëhet funksional në Shqipëri

Pas disa vitesh përpjekje të sektorit dhe punës me institucionet, shihen rezultatet e para pozitive për rimbursimin e TVSH për...
Read More

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile vijon veprimtarinë e saj me një program të dytë 2022-2025!

Me kënaqësi ndajmë me të gjithë kolegët e bashkëpunëtorët njoftimin që Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri (QKB)...
Read More

Hapen aplikimet për “AKADEMIA E OJF-ve 2022”

Akademia e OJF-ve vjen tashmë si një program i konsoliduar, i cili kontribuon në rritjen e kapaciteteve të përfaqësuesve të...
Read More

Ceremonia e diplomimit të pjesëmarrësve në Akademinë e OJF-ve 2021

Mbyllja e programit të Akademisë së OJF-ve, si çdo vit kulmoi me ceremoninë e diplomimit të 23 drejtuesve dhe manaxherëve...
Read More

Indeksi i Qëndrueshmërisë së OSHC-ve 2020

Në dhjetor IDM prezantoi gjetjet e Indeksit të USAID për Qëndrueshmërinë e OSHC-ve në Shqipëri, 2020. Gjetjet kryesore për Shqipërinë,...
Read More

Bashkëpunimi Universitet- Shoqëri, në Shqipëri

Më 25 nëntor Qendra Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim (SCiDEV) prezantoi në një tryezë me përfaqësues nga qeveria, institucionet akademike,...
Read More

Mbi Vullnetarizmin dhe zhvillimin e tij në Shqipëri

Prej më shumë se një viti Qendra Kombëtare Burimore dhe Përtej Barrierave janë angazhuar në një proces për analizimin e...
Read More

Workshop mbi Standardet e Transparencës

Instituti Demokratik Amerikan (NDI) më 23 nëntor organizoi takimin me temë “Parlamenti i Hapur”. Si pjesë e tij, përfaqësues të...
Read More

Informacion lidhur me hyrjen në fuqi të Ligjit Nr. 80/2021 “Për regjistrimin e organizatave jofitimprurëse”

Sikurse jeni në dijeni, në datën 17/08/2021, hyri në fuqi Ligji Nr. 80/2021 “Për regjistrimin e organizatave jofitimprurëse”. Ashtu siç...
Read More

Konferenca “Drejt Negociateve të Anëtarësimit në BE: Prioritetet e Integrimit Evropian“

Më datë 4 nëntor 2021, projekti “Mbështetje për Procesin e Integrimit të Shqipërisë në BE” (SEI) zhvilloi Konferencën “Drejt negociateve...
Read More

Analiza e Paketës të Zgjerimit të Komisionit Evropian 2021 nga BCSDN

Rrjeti Ballkanik për Zhvillimin e Shoqërisë Civile ka përgatitur një analizë të Paketës vjetore të Zgjerimit të Komisionit Evropian, duke...
Read More

P2P Event: Roli i Shoqërisë Civile në Procesin e Anëtarësimit në BE

Në 26 tetor 2021, EU TACSO 3 organizoi eventin dy-ditor mbi Rolin e Shoqërisë Civile në Procesin e Anëtarësimit në...
Read More

Komisioni Evropian publikon Paketën e Zgjerimit 2021

Në Tetor Komisioni Evropian publikoi Paketën e Zgjerimit 2021. Raporti për Shqipërinë, në lidhje me shoqërinë civile, thekson se është...
Read More

Forum Rajonal – Përshtatshmëria e Komunitetit

Në 20-21 tetor 2021, TACSO 3 organizoi në Beograd, Forumin Rajonal “Përshtatshmëria e Komunitetit”, me pjesëmarrjen e 117 përfaqësuesve të...
Read More

Forumi i 8-të i Ballkanit Perëndimor për Shoqërinë Civile 

Komiteti Ekonomik dhe Social Evropian (KESE) organizoi më 30 shtator - 1 tetor 2021 në Shkup, Forumin 8 -të të...
Read More
1 2 3 4 6