• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

World Vision Albania and Kosovo

Informations
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Eliona Boce Elmazi
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1999
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar dhe Rajonal
MISIONI:

World Vision punon për fëmijët dhe komunitetet më vulnerabël në Shqipëri dhe Kosovë duke iu përgjigjur nevojave të tyre. Çdo fëmijë ka të drejtë të rritet me dinjitet e në mirëqënie, në mënyrë që të zhvillojë potencialin e tij të plotë! Themeli i punës sonë është rindërtimi i marrëdhënieve të thyera, uniteti dhe forcimi i partneriteteve.

Sherbime sociale: “Qëndër ditore”,”Shërbime dhe këshillim shëndetësor”

Address