• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra ‘Jonathan’/Jonathan Center

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Gratë, Publiku, Personat me nevoja të vecanta (fizike dhe psikologjike)
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Oreada Kita
FORMA E ORGANIZIMIT:
Qendër
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
2011
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Kombëtar
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Trainim Kurse kualifikimi / Trainim profesional
MISIONI:

Të aftësojmë fëmijët me nevoja të posaçme, me fokus të veçantë ata me Sindromën Down për një jetë të pavarur dhe për t’u integruar në shoqërinë shqiptare me të drejta të plota nëpërmjet terapive të specializuara. Te ndergjegjesojme shoqerine shqiptare per potencialin e ketyre femijeve dhe te keshillojme e informojme prinderit e tyre per nje mbeshtetje maksimale te zhvillimit te femijeve.

Sherbime sociale: Qëndër ditore”, “Terapi dhe këshillim psikologjik”

Address