In

Trajnim Perkujdesje brezash

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Biznesi, Fëmijët, Gratë, Të moshuarit, Të rinjtë, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike), Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Aida Çera
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2021
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Fier- Lushnje- Tirane
FIELDS OF ACTIVITY:
Çështje sociale
MISSION:

Misioni ynë është t’ ju vijmë në ndihmë të gjithë shqiptarëve, pa barriera gjeografike, duke ju ofruar mundësinë të mësoni gjithçka që ju nevojitet, kudo që jeni, në kohë reale.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Kërkim / Studim
Ndërmjetësim dhe zgjidhje konflikti
Këshillim karriere dhe shërbim punësimi

Shërbime Sociale

Qendër ditore
Qendër rezidenciale
Terapi dhe këshillim psikologjik
Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Address