• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

Category Page: Initiatives

Mbi Vullnetarizmin dhe zhvillimin e tij në Shqipëri

Qendra Kombëtare Burimore në bashkëpunim me Përtej Barrierave ka vijuar punën gjatë këtyre muajve për identifikimin e problematikave dhe sfidave që organizatat dhe grupet informale ndeshin gjatë zbatimit të kuadrit ligjor për vullnetarizmin. Në vijim të takimeve me OSHC dhe institucionet përgjegjëse në vend për zbatimin e kuadrit ligjor, më 21 janar u organizua një