• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Edukim për të Ardhmen

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Publiku, Të rinjtë, Administrata vendore
EXECUTIVE DIRECTOR:
Agron Konomi
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2019
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Bashkia Vlore
FIELDS OF ACTIVITY:
Edukimi
MISSION:

Edukimi i brezit të ri dhe komunitetit për një të ardhme më të mirë

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim

Address