In

Fondacioni Down Syndrome Albania

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Fëmijët, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EXECUTIVE DIRECTOR:
Emanuela Zaimi
FORM OF THE ORGANIZATION:
Fondacion
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2013
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Kombëtar, Tiranë
FIELDS OF ACTIVITY:
Të drejtat dhe mbeshtetja sociale për aftësine e kufizuar
MISSION:

Të mbështesë zhvillimin e plotë të individëve me aftësi të kufizuara në Shqipëri. Të promovojë dhe mbrojmë të drejtat e tyre përmes vlerës së të drejtave të njeriut dhe bazuar ne parimet e mos diskriminimit, dinjitetit të individit, pranimit dhe gjithëpërfshirjes duke rritur ndërgjegjësimin, advokuar dhe punuar me etikë dhe profesionalizëm të lartë në mënyre transparente.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim

Shërbime Sociale

Shërbim Ligjor
Terapi dhe këshillim psikologjik

Address