• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

Na Kontaktoni

Zyra kryesore e Qendrës është në Tiranë dhe ka dy zyra të tjera rajonale në Shkodër dhe Vlorë, për të siguruar një shtrirje më të gjerë territoriale të vendit me aktivitetet dhe shërbimet e tij.

Zyra Qendrore në Tiranë

 

Rruga e Elbasanit, PARK GATE, Kati i 10të, Ap. 73, Tiranë (në mjediset e “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim”)

/ +355 4 2254881

 info@resourcecentre.al

Kontakto

Emri*

Telefon*

Email*

Subjekti

Mesazhi juaj*

Zyra në Vlorë

 

Lagjja 29 Nëntori, Rr. Dede Ahmet Amataj, Çerdhja 15, Kati i 2të, Vlorë, (në mjediset e Qendrës “Aulona”)

/ +355 3 3224531

  vlora@resourcecentre.al

Kontakto

Emri*

Telefon*

Email*

Subjekti

Mesazhi juaj*

Zyra në Shkodër

 

Rr. Studenti, Sheshi Democracia, Kati 7, Pallati pranë Radio Shkodrës (në mjediset e Shoqatës “Gruaja në Zhvillim”)

+355 69 609 0428

  shkodra@resourcecentre.al

Kontakto

Emri*

Telefon*

Email*

Subjekti

Mesazhi juaj*