Takime dhe Konferenca

Salla për Takime dhe Konferenca është një burim i mirë,  i cili ju vjen në ndihmë kundrejt nevojave tuaja për planifikimin e aktiviteteve, duke përfshirë hapësirë dhe facilitetet për takime, mjete audiovizuale dhe catering. Qendra Kombëtare Burimore ofron mundësi fleksibël për konferenca, pritje, takime dhe evente. Pavarësisht nëse po kërkoni një sallë konferencash ose një dhomë takimesh komode, Salla e Takimeve dhe Konferencave ofron një hapësirë që me e siguri i përshtatet nevojave tuaja.

Përparësitë:

  • Sallë e përshtatshme me ndriçim natyral, pajisje bashkëkohore, kondicionim etj.
  • Vendndodhje shumë e mirë
  • Çmim konkurrues
  • Mundësi rrjetëzimi dhe ekspozimi
  • Mundësi për webinare, trajnime e konferenca e online, deri në 25 pjesëmarrës

Për më shumë informacion lutemi lexoni broshurën më poshtë.

Për të rezervuar na kontaktoni në:

Cel: 00355 697889600
Tel. 00355 4 2254881
Email: info@resourcecentre.al

 Takime dhe Konferenca Shkarko