• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Qendra Alpe

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Publiku, Të rinjtë
EXECUTIVE DIRECTOR:
Ndoc Mulaj
FORM OF THE ORGANIZATION:
Qendër
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
2010
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Qarku Tiranë, Lezhë, Shkodër, Kukës, Dibër
FIELDS OF ACTIVITY:
Zhvillimi i Turizmit te Qendrueshem
MISSION:

Mbrojtja dhe zhvillimi i mjedisit e i trashëgimisë kulturore në favor të zhvillimit të turizmit

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kurse kualifikimi / Trainim profesional
Kërkim / Studim

Address