In

Shoqata Shqiptare Kolping

Informations
BENEFICIARIES OF SERVICES:
Anëtarët, Fëmijët, Të rinjtë, Personat me nevoja të veçanta (fizike dhe psikologjike)
EXECUTIVE DIRECTOR:
Paulin Zaja
FORM OF THE ORGANIZATION:
Shoqatë
STARTING YEAR OF THE ACTIVITY:
1998
GEOGRAPHIC COVERAGE:
Shkodër, Gjegjan, Kallmet e Koman
FIELDS OF ACTIVITY:
Kurse formimi
MISSION:

Organizate Jofitimprurëse. Zhvillon kurse formimi për të rinjte e të gjitha moshave të qytetit dhe zonave përreth. Zhvillon projekte për familjet në kushte të veshtira ekonomike e sociale.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Trainim
Kurse kualifikimi / Trainim profesional

 

Address