In News

Java Kombëtare e Shoqërisë Civile2022!

Një seri eventesh dedikuar sektorit dhe promovimit të punës e kontributit të tij në të gjithë vendin!

Këtë vit Java i dedikohet të rinjve! Nën sloganin “Të rinjtë në veprim” përgjatë Javës rreth 70 aktivitete do të organizohen nga aktivistë, grupe rinore, organizata rinore dhe institucione partnerë të tyre në të gjithë vendin!

Gjeni Kalendarin e aktiviteteve këtu! Jeni të mirëpritur të bëheni pjesë e tyre.

Ftojmë të gjitha organizatat e tjera që dëshirojnë ti bashkohen Javës me aktivitetet e tyre të na shkruajnë në info@resourcecentre.al

Kalendari Download