• Rruga e Elbasanit, PARK GATE, kati 10te, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al
In

Shoqata VIZION OJF

Informations
GRUPI I TARGETUAR:
Fëmijët, Gratë, Të moshuarit, "Të rinjtë
EMRI I DREJTORIT EKZEKUTIV:
Znj. Suela Kocibellinj
FORMA E ORGANIZIMIT:
Shoqatë
VITI I FILLIMIT TE AKTIVITETIT:
1999
MBULIMI GJEOGRAFIK:
Peshkopi, Pukë, Shkodër, Vorë, Tiranë Mirditë, Mat, Bulqizë, Krujë,
FUSHAT E VEPRIMTARISE:
Emergjencat, përkrahje e grave në nëvoje për një jetë më të mirë, zhvillimi, fuqizimi social-ekonomik të grave dhe vajzave dhe sipërmarrjen sociale
MISIONI:

Misioni ynë është të përmirësojmë jetët e njerëzve (kryesisht grave dhe femijeve) në nevojë, t’i mbrojmë ata, të gjendemi pranë tyre dhe sëbashku të gjejmë zgjidhjen për të përmirësuar realitetin ku jetojnë.

Fusha e shërbimeve që ofron organizata juaj

Kërkim / Studim

Shërbime Sociale

Qëndër ditore, Shërbime dhe këshillim shëndetësor

Address