• Elbasan Street, PARK GATE, 10th Floor, Ap. 73, Tirana
  • +355 4 2254881
  • info@resourcecentre.al

Lajme

PROCESI I NEGOCIATAVE TË ANËTARËSIMIT NË BE

Më 30 dhe 31 mars, 2023 Tacso 3 organizoi në Tiranë eventin rajonal People to People me temë “Procesi i...
Read More

VULLNETARIZMI NË BALLKANIN PERËNDIMOR DHE TURQI

Përgjatë 28-29 mars, EU TACSO 3 organizoi në Tiranë eventin People to People “Vullnetarizmi në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi: Axhenda...
Read More

Prej muajit shkurt, ka rifilluar programi i Akademisë së OJF-ve për vitin 2023

Akademia e OJF-ve tashmë në vitin e 9-të organizimit, është një program i konsoliduar, nga më të kërkuarit në sektor...
Read More

Për të dytin vit radhazi, rikthehet Java e Shoqërisë Civile në Shqipëri!

Java e Shoqërisë Civile (JSHC) është një aktivitet kombëtar tematik i përvitshëm organizuar nga Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile,...
Read More

Thirrje për aplikime në programin e trajnimit dhe mentorimit “Diversifikimi i Burimeve të Financimit për OSHC-të! Gjenerimi i të ardhurave nga shërbimet me pagesë dhe shitja e produkteve”

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile, hap thirrjen për shprehje interesi për programin e trajnimit dhe mentorimit “Diversifikimi i Burimeve të...
Read More

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile, përgjatë 2022!

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju një përmbledhje të rezultateve të punës së Qendrës Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile, përgjatë...
Read More

Thirrje për pjesëmarrje në programin e trajnimit “Manaxhimi dhe monitorimi i granteve”

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile hap thirrjen për pjesëmarrje në programin e trajnimit “Manaxhimi dhe monitorimi i granteve”. Në...
Read More

Thirrje për Projekt-Propozime nga Komisioni Evropian

Forcimi i partneriteteve për të avancuar ofrimin e shërbimeve sociale, punësimin dhe aftësitë gjithëpërfshirëse në Shqipëri/IPA 2019/ Faza II Instrumenti...
Read More

Konsultim Publik me Organizatat e Shoqërisë Civile mbi përgatitjen e Programit të Shoqërisë Civile dhe Medias 2024-2025

Delegacioni i BE-së në Shqipëri dëshiron të konsultohet me OSHC-të mbi nevojat e shoqërisë civile dhe Medias në Shqipëri. Si...
Read More

Hapen aplikimet për “AKADEMIA E OJF-ve 2023”

Akademia e OJF-ve është një program i përvitshëm, zbatuar nga Partnerët Shqipëri, i cili kontribuon në rritjen e kapaciteteve të...
Read More

Analiza vjetore nga BCSDN: Shoqëria Civile në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi në Realitetin e Ri Gjeopolitik

Për të 13-in vit radhazi, Balkan Civil Society Development Network ka përgatitur një analizë të Paketës vjetore të Zgjerimit të...
Read More

Hapja e bisedimeve për anëtarësim me BE – përfshirja e aktorëve të shoqërisë civile në strukturat kryesore dhe fazat e procesit të negociatave

Workshopi i organizuar në Tiranë, është i pari i nje serie workshopesh që do të organizohen në të gjithë vendin...
Read More

Forumi i OJF-ve “Përgjegjshmëria e OJF-ve në Bashkëpunimin për Zhvillim Efektiv”

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim dhe Qendra Kombëtare Burimore për  Shoqërinë Civile në Shqipëri, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë të...
Read More

Anëtarësisë së Kodit të Standardeve për OJFtë në Shqipëri i bashkohen anëtarë të rinj!

Anëtarësia e Kodit vazhdon të zgjerohet me anëtarë të rinj! Muajtë e fundit, Qendra psiko - sociale “Vatra”, COSV në...
Read More

Mbi Monitorimin e Udhërrëfyesit për një Mjedis Mundësues për Shoqërinë Civile

Më datë 22 Qershor 2022 u zhvillua mbledhja e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile. Të pranishëm në mbledhje, përveç anëtarëve...
Read More

Thirrje për shprehje interesi – Programi i asistencës – Për rrjetet, koalicionet dhe grupimet e organizatave të shoqërisë civile

Programi i asistencës Për rrjetet, koalicionet dhe grupimet e organizatave të shoqërisë civile   Partnerët Shqipëri dhe Qendra Kombëtare Burimore...
Read More

Prezantimi i raportit vjetor të Matricës së Monitorimit të Mjedisit Mundësues për Zhvillimin e Organizatave të Shoqërisë Civile 2021

Gjatë qershorit 2022, zhvilluam një seri takimesh me OJF-të në mbarë vendin në kuadër të validimit të gjetjeve të raportit...
Read More

Thirrje për pjesëmarrje Program Rajonal Trajnimi dhe Mentorimi -“Vullnetarizmi dhe pjesëmarrja e OSHC-ve në Programet e BE”

Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile hap thirrjen për aplikim për pjesëmarrje në programet rajonale të trajnimit dhe mentorimit “Vullnetarizmi...
Read More

TACSO 3 – Forumi Rajonal i shoqërisë civile për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë 2022

Më 8-9 qershor 2022, TACSO 3 organizoi në Shkup Forumin e OSHC-ve për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë. Forumi solli bashkë...
Read More

Java e Shoqërisë Civile 2022

Përgjatë datave 7-17 maj 2022, Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile, Partnerët Shqipëri në bashkëpunim me rreth 100 organizata dhe...
Read More
1 2 3 6